Onze school

De Driezwing is een wat kleinere, gezellige, gemoedelijke school met ongeveer 230 leerlingen. Het bieden van veiligheid en geborgenheid staat bij ons voorop. Dit moet de basis zijn om goed onderwijs aan alle kinderen te kunnen bieden. Om dit te bereiken werken we voortdurend aan een goed pedagogisch klimaat waarbij een positieve benadering het uitgangspunt is. We leren onze kinderen dat alle kinderen verschillend zijn. En dat mag! Vanuit dit perspectief leren we hen om respect voor elkaar te hebben.

In ons onderwijs willen we kinderen succeservaringen op laten doen, waarbij ze leren van de goede dingen, maar ook van hun fouten. Met name dit maakt hen sterk. Elk kind is uniek met zijn/haar eigen talenten en beperkingen. En dat willen we graag zo houden!

Lees verder in onze schoolgids.