Andere tijden

Andere Tijden

Op 1 oktober 2018 zijn we gestart met een onderzoek naar andere schooltijden op KBS de Driezwing. Allereerst hebben we een thema-avond georganiseerd om, samen met het team en de ouders, eens te kijken wat het begrip “andere tijden” inhoudt. De bijbehorende presentatie vindt u hier.

Daarna hebben we argumenten gezocht die voor of tegen het handhaven van de huidige schooltijden pleiten. Een overzicht van de argumenten die alle aanwezigen ingebracht hebben, vindt u hier.

Na afloop van de thema-avond is een regiegroep van ouders en leraren samengesteld. Zij gaan verder onderzoeken wat de mogelijkheden en de wensen zijn.

Uit het onderzoek is gekomen dat er geen wijzigingen plaats zullen vinden in de reguliere schooltijden.

Uw reacties kunt u sturen naar kbsdedriezwing_anderetijden@inos.nl