Centrum Jeugd en Gezin

CJG Breda is dé vraagbaak voor ouders, opvoeders en kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar. Waar je ook mee zit; met de professionele ondersteuning vanuit het CJG kom je er zelf weer uit. Samen zoeken we naar oplossingen die voor jou én in jouw situatie werken. Onze deskundigen luisteren goed naar wat er precies speelt en vanuit hun kennis en ervaring kunnen ze je daarna persoonlijk en op maat adviseren en indien nodig begeleiden.

Hoe wij ervoor zorgen dat we snel een goed antwoord hebben op al je vragen?

In CJG Breda bundelen we de krachten van deskundigen op het gebied van opvoeden en opgroeien. Consultatiebureau, GGD, maatschappelijk werk en anderen. Alle professionals werken nauw samen om ouders én kinderen verder te helpen.

Via het CJG kun je ook in contact komen met andere ouders en andere jongeren. Samen wissel je ervaringen uit en deel je persoonlijke verhalen en vragen. Je staat er nooit alleen voor. Dus welke vraag je ook hebt; blijf er niet mee zitten. Samen vinden we een antwoord op kleine en grote vragen!
Op de website van CJG vindt u alle informatie: www.cjgbreda.nl

Op de oneven weken is het CJG medewerker Gusta Nijssen bij ons op school aanwezig.
Gusta Nijssen is op maandagochtend tussen 11.00 uur tot 12.00 uur aanwezig op de Driezwing. Op dat tijdstip is ze meestal te vinden in de kamer van de IB-er op de eerste verdieping. Mocht u een opvoed/opgroei vraag hebben voor het CJG maar lukt het niet om op dit tijdstip en dag langs te komen, dan kunt u Gusta altijd bereiken op haar mailadres of telefoonnummer.

Gusta Nijssen
School-CJG Breda Noordwest
gusta.nijssen@cjgbreda.nl

06-30347059

0800-444 000 3